Banneri

Tuotteet

CD-levy - Rakkauden Aika

Runon ja Laulun Duetto

Kari J. Hartikaisen ensimmäinen pitkäsoittolevy Rakkauden Aika kokoaa yhteen kuolemattomia säveliä ja iki-ihania rakkauslauluja, joiden hän toivoo koskettavan myös kuulijoita. Oman levyn tekeminen on ollut Karille suuri unelma, joka vihdoin on täyttynyt. Levyä on tehty suurella tunteella ja sydänverellä, minkä myös kuulee tulkinnan syvyydessä. Karin mukaan laulu merkitsee hänelle elämää ja syvimpien tuntojen ilmaisemista.
22,50,-


Runokirja - Palava rakkaus

Runon ja Laulun Duetto

Teija Annelin uusi runokirja Palava rakkaus on intohimoinen ja alkuvoimainen kokoelma, kiihkeä ja tinkimätön rehellisyydessään. Kokoelman runoissa rakkaus on kuumaa ja väkevää kuin karhunveri, silti yhä herkkää ja kaunista. Rakkauteen sisältyvät ristiriitaisetkin tunteet kuuluvat runoissa voimakkaina vastakohtina. Kirjan sivuilla rakkaus ja kärsimys kulkevat käsikädessä samalla kun Eros ja Psykhe suutelevat toisiaan Soturiperhosen siipien suojassa.
24,50,-

Molemmat yhteishintaan 40,00 ,-


Rauhoita mieli ja rentouta keho - rentoutuslevy

Runon ja Laulun Duetto

Teija Annelin uusi Rauhoita mieli ja rentouta keho- rentoutuslevy sisältää viisi erilaista ohjelmaa, jotka sopivat hyvin paitsi yleiseen rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, myös stressin lievitykseen kuin kipujen hoitamiseen.
24,50,- /kpl

Useamman kappaleen tilaukset, kysy pakettitarjous.


Runokortit

Normaalikokoiset kortit 1,75,- ja isokokoiset kortit 2,50,-
Pakettitarjous 5 kpl normaalikokoisia 6,50,- ja 10 kpl 10,00,-

Klikkaa korttia suuremmaksi.